We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid (met financiële affiniteit).

– Deze vacature is inmiddels ingevuld – 

Voel je je betrokken bij de Indische gemeenschap en haar gedeelde geschiedenis, en zou je je in willen zetten om vorm te geven aan de herdenking/viering op 15 augustus en andere gerelateerde activiteiten, én vind je het fijn om met cijfers te werken en onze penningmeester te ondersteunen? Dan is dit wellicht iets voor jou. Het idee is dat je in de rol van penningmeester groeit, zodat je bij de volgende wisseling in het bestuur deze rol op je kan nemen.

Ons bestuur is een team van 4 vrijwilligers van de tweede en derde generatie Indische Nederlanders, die deze taak combineren met werk en gezin. Uitbreiding is welkom, zeker omdat we volgend jaar 75 jaar bevrijding vieren. En ook omdat de koloniale geschiedenis en Nederlands-Indië steeds meer aandacht krijgen, waardoor van ons soms iets extra’s gevraagd wordt.

We bekijken momenteel hoe we de jongere generaties aan kunnen (blijven) haken bij onze herdenking en community, zonder dat we daarbij vergeten wat belangrijk is voor de oudere generaties. Dat is een interessante uitdaging die we het beste kunnen bereiken met een divers team. Het ontbreekt overigens nu niet aan diversiteit, maar uitbreiding is wenselijk om alles goed te kunnen organiseren.

Heb je zin en tijd om je bij ons aan te sluiten, en heb je affiniteit met financiën en fondsenwerving? Dan zien we graag je mail tegemoet op: info@herdenking-15-augustus.nl

In de week van 13 januari willen we graag de selectie maken.

Hartelijke groet,

Het bestuur (Marie-Thérèse Woltering, Richard van Brakel, Raquel Bergsma en Tenny Tenzer)