Nieuwe ontvangstlokatie Prachtig

NIEUWE ontvangstlocatie

Dit jaar ontvangen we u in Restaurant Prachtig onder de Erasmusbrug. Het adres is Willemsplein 77, Rotterdam. De ingang is aan de kant van het water aan het einde waar de Leuvehaven overgaat in de Maas. Daar ziet u een terras. Taxi’s of begeleiders kunnen u daar afzetten.

 Voor de auto is er een parkeergarage vlakbij, die bereikt u vanaf het Vasteland door bij de Albert Hein af te slaan naar de Scheepstimmermanslaan, dan de eerste afslag links naar de gedempte Zalmhaven. Daar bevindt de garage zich helemaal aan het einde.

Met het openbaar vervoer stapt u uit bij Leuvenhaven tegenover het Inntel hotel. Metrolijnen D, E en tram 8, 20, 23, 25 stoppen daar. Dan is het ongeveer 300 meter lopen naar Prachtig. Loop links van de Erasmusbrug over het plein. Let op: Van maandag 9 juli t/m maandag 27 augustus rijden trams en bussen van de RET volgens de vakantiedienstregeling. Bekijk de dienstregeling en plan uw reis op www.ret.nl. 

Het voordeel van ontvangst bij Prachtig is dat we de drukke weg niet over hoeven te steken, maar het is iets langer lopen naar de plek van de herdenking. Daarom zullen we eerder vertrekken om op tijd te kunnen beginnen. Het zou fijn als de jongere generaties even opletten welke ouderen een steuntje kunnen gebruiken tijdens deze wandeling alsmede na afloop weer terug voor de koffie met spekkoek.